Upgraded to https! Please report bugs! - Page 4
Page 4 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 31 to 40 of 93
  1. #31
    Member
    Grandfather of Assassins (Lvl 19)

    Azzy's Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Location
    St.Aug, FL
    Posts
    1,722
    Can't give XP or laugh, no formatting tools for reply (keyboard shortcuts for formatting don't work, either), reply with quote doesn't work (unless you double-click on it for some reason).

    I'm adding in this fentence to see if it borks the paragraph beaks, like it does for other people. Edit: It didn't, so there's that.

    Yeah, this update is a real mess.
    XP jonesy gave XP for this post

  2. #32
    Member
    Greater Elemental (Lvl 23)

    Blue's Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Cedar Grove, NJ 07009
    Posts
    4,990
    Quote Originally Posted by FaerieGodfather View Post
    https://www.enworld.org/forum/showth...=1#post7616811 This post is supposed to have multiple paragraph breaks. I've edited it at least twice, and it keeps compressing into this unreadable wall of text. EDIT: This post was also supposed to have multiple line breaks. EDIT: Also I am having the same problem reported by dannyalcatraz. EDIT: Apparently not, on both fronts. Problem seems to be intermittent. EDIT: Problem seems to be intermittent across multiple edits of the same post. EDIT: https://www.enworld.org/forum/showth...=1#post7616724
    I had the same problem, tried editing a post half a dozen times - linefeeds were becoming spaces. Same for posting and previewing.

    I went to setting, switched from WYSIWYG editor to the Standard (? not basic) editor and now it seems to work.

    I do like the WYSIWYG editor.
    XP jonesy gave XP for this post

  3. #33
    Member
    A 1e title so awesome it's not in the book (Lvl 21)



    Join Date
    Oct 2015
    Location
    NE Ohio, USA
    Posts
    2,997
    Can't give XP/Laughs,
    No format/editing tools beyond smiles
    Quoting won't work for me at all
    And I keep getting assorted Display only Secure Content prompts
    XP jonesy gave XP for this post

  4. #34
    Member
    Enchanter (Lvl 12)



    Join Date
    May 2006
    Location
    Aberdeen
    Posts
    3,963
    I cannot use reply with quote. Chrome says that the site is trying to load scripts from unauthenticated sources.
    XP jonesy gave XP for this post

  5. #35
    Member
    Grandfather of Assassins (Lvl 19)



    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Cape Town
    Posts
    2,878
    Can't XP/Laugh - especially Danny's Starship Troopers
    Can't even quote/multiquote...
    Edit also has issues.
    XP jonesy gave XP for this post

  6. #36
    Frazzled
    Dracolich (Lvl 29)

    Morrus's Avatar

    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Intrawebs
    Posts
    40,717
    Just got this after posting a notice at the top of the screen:

    "400 Bad Request

    The plain HTTP request was sent to HTTPS port
    nginx"

  7. #37
    Frazzled
    Dracolich (Lvl 29)

    Morrus's Avatar

    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Intrawebs
    Posts
    40,717
    Quote Originally Posted by Sadras View Post
    Can't even quote/multiquote...
    I'm currently finding quote works with a double click, but not a single click. Can anybody confirm?

  8. #38
    Member
    Minor Trickster (Lvl 4)



    Join Date
    Aug 2014
    Location
    North Jersey
    Posts
    66
    Quote Originally Posted by Morrus View Post
    I'm currently finding quote works with a double click, but not a single click. Can anybody confirm?
    I can indeed confirm that. Also, mark me as another having issues with giving XP. At first thought it was on my end, so I logged out then logged back in, but even that was a problem at first, as the login wouldn't take, until I closed the tab and followed a link from the weekly email (which fortunately I hadn't deleted yet). So logins may be another bug issue.
    XP jonesy gave XP for this post

  9. #39
    Quote Originally Posted by Morrus View Post
    I'm currently finding quote works with a double click, but not a single click. Can anybody confirm?
    Yes, works for me, too (with double click, not on single click). Other than that, I also have the XP/laugh issue (only in desktop view, mobile view seems to work). It seems that you still load a couple of Javascript files over an insecure connection (images, too, but Firefox is more lenient here).
    XP jonesy gave XP for this post

  10. #40
    Member
    Orcus on an Off-Day (Lvl 22)



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    9,387
    Quote Originally Posted by Morrus View Post
    I'm currently finding quote works with a double click, but not a single click. Can anybody confirm?
    I can confirm that it works to quote, but there is still a bug with it. It condenses the quote into paragraph form when it's not supposed to be. For example...

    First 1
    Second 2
    Third 3
    Fourth 4
    Fifth 5

    Gets turned into...

    First 1Second 2Third 3Fourth 4Fifth 5

Similar Threads

  1. https support?
    By Elephant in forum Meta - Forums About Forums
    Replies: 1
    Last Post: Saturday, 21st April, 2018, 02:41 AM
  2. HTTPS
    By Lalato in forum Meta - Forums About Forums
    Replies: 1
    Last Post: Sunday, 2nd April, 2017, 05:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •