Upgraded to https! Please report bugs! - Page 6
Page 6 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 51 to 60 of 93
  1. #51
    Member
    Magsman (Lvl 14)



    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Virginia
    Posts
    968
    On Firefox and the web address in the bar at top says https but has the little yellow triangle warning over the lock. When I click the Forum Home link, that page stays https and the triangle goes away and the lock changes to green. Then when I click on any of the actual forums, it goes back to the yellow triangle over the lock. So there is some specific issue in the actual forums, but not the website itself?

    edit: then, after I did an edit and saved changes, the lock went back to green, but my post is the only one showing for me on the current page of replies, so that may be a fluke. And when I went to make my second edit to add this, the edit post page went back to the insecure yellow triangle again.
    Last edited by Enevhar Aldarion; Saturday, 8th June, 2019 at 08:00 PM.
    XP jonesy gave XP for this post

  2. #52
    Member
    Time Agent (Lvl 24)



    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Victoria BC
    Posts
    10,432
    Update: for me at least, things seem to be working again as normal at the moment - I can give xp, reply-with-quote works, and so on - though it seems a bit slower than before.
    XP Dannyalcatraz gave XP for this post

  3. #53
    Member
    Titan (Lvl 27)

    Dannyalcatraz's Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Planet Alcatraz & D/FW
    Posts
    39,392
    Just gave XP to Lan-I tested the bugs and they seem OK right now-efan to test if it was just works for him.

    Also, I seem to have editing tools back!

  4. #54
    Member
    Grandfather of Assassins (Lvl 19)



    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Cape Town
    Posts
    2,877
    Yay, laugh works tested with Danny!
    Thanks guys.
    Laugh darjr laughed with this post

  5. #55
    Eye see you little fishie
    A 1e title so awesome it's not in the book (Lvl 21)

    darjr's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Omaha
    Posts
    7,804
    There are still a few non https links giving those warnings. Most of the functionality seems to be there. Thanks for the help folks!
    DMSGuild Hottest items
    https://www.dmsguild.com/top_100.php...iate_id=182934
    Note that both the above links have my affiliate id.
    https://www.twitter.com/darjr

  6. #56
    Dusty Dragon
    Orcus on an Off-Day (Lvl 22)

    Ancalagon's Avatar

    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Ottawa, Canada
    Posts
    5,997
    Quote Originally Posted by Dannyalcatraz View Post
    Can you see mine? Because I can.
    I can. I used to be a copper supporter, but I'm not quite sure what happened to my signature, it's been missing for months

  7. #57
    Member
    The Great Druid (Lvl 17)



    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Ft Wayne IN
    Posts
    3,042
    Quote Originally Posted by Maxperson View Post
    I was going to post that I can't give exp, but you beat me to it. I'd give you exp for beating me to it, but I can't!
    Does this post have an XP from me? (This is a test, to see if the bug is fixed.)
    XP Maxperson gave XP for this post

  8. #58
    Member
    Orcus on an Off-Day (Lvl 22)



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    9,382
    Quote Originally Posted by Eltab View Post
    Does this post have an XP from me? (This is a test, to see if the bug is fixed.)
    Yeah. They seem to have fixed the exp bug and quoting bug. I'm not positive about the edit bug since I haven't edited a post yet, but I imagine that one is fixed, too.

  9. #59
    Member
    The Great Druid (Lvl 17)



    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Online
    Posts
    1,785
    Closing the announcement banner that states the switch to HTTPS and the link to this thread generates a 'redirect error' saying that the location does not exist. It is point to a HTTP locations.

  10. #60
    Member
    Novice (Lvl 1)



    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Munich
    Posts
    14
    I'm on https but Chrome says that "your connection to this site is not fully secure".

Similar Threads

  1. https support?
    By Elephant in forum Meta - Forums About Forums
    Replies: 1
    Last Post: Saturday, 21st April, 2018, 02:41 AM
  2. HTTPS
    By Lalato in forum Meta - Forums About Forums
    Replies: 1
    Last Post: Sunday, 2nd April, 2017, 05:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •