Upgraded to https! Please report bugs! - Page 7
Page 7 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 61 to 70 of 93
  1. #61
    Member
    Titan (Lvl 27)

    Dannyalcatraz's Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Planet Alcatraz & D/FW
    Posts
    39,382
    I have noticed that sometimes the Quick Reply window doesn’t give you editing options, and sometimes it does.

    I have also noted that after it does, it won’t hide them again until you’ve been away a while.

  2. #62
    Eye see you little fishie
    A 1e title so awesome it's not in the book (Lvl 21)

    darjr's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Omaha
    Posts
    7,804
    Quote Originally Posted by stadi View Post
    I'm on https but Chrome says that "your connection to this site is not fully secure".
    There are still some hard coded non https links. Mostly the likes and smiles icons.
    DMSGuild Hottest items
    https://www.dmsguild.com/top_100.php...iate_id=182934
    Note that both the above links have my affiliate id.
    https://www.twitter.com/darjr
    XP stadi gave XP for this post

  3. #63
    Member
    Orcus on an Off-Day (Lvl 22)



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    9,369
    Are the blocking/blocked bugs fixed with this change?

  4. #64
    Frazzled
    Dracolich (Lvl 29)

    Morrus's Avatar

    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Intrawebs
    Posts
    40,707
    Quote Originally Posted by Maxperson View Post
    Are the blocking/blocked bugs fixed with this change?
    We simply upgraded the sever to https.

  5. #65
    I have got a note of "notifications" but after clicking it this doesn't disappear, from some time ago.

  6. #66
    Member
    Titan (Lvl 27)

    Dannyalcatraz's Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Planet Alcatraz & D/FW
    Posts
    39,382
    Just tried posting a gif; no joy. Here’s the one I tried.

    [img]https://cdn-images-1.medium.com/max/1600/1*LDIJxbCMKFaXpqgPO2rMPw.gif[/img]

    I’ve had “file too large” problems with gifs before using the image attachment button, and found that the old IMG in brackets still worked fine. Not this time; note even the command brackets are visible.

    Could it be related?

  7. #67
    Frazzled
    Dracolich (Lvl 29)

    Morrus's Avatar

    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Intrawebs
    Posts
    40,707
    I can see it.

  8. #68

  9. #69
    Login (after 1 fail, 1 success) tried to redirect me to http://www.enworld.org/ which threw up a site error message as non-existent page.

  10. #70
    Frazzled
    Dracolich (Lvl 29)

    Morrus's Avatar

    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Intrawebs
    Posts
    40,707
    Quote Originally Posted by Dannyalcatraz View Post
    So you see the image? All I see is the https code and the IMG tags, in brackets.
    Yep!

    Name:  IMG_4680.JPG
Views: 78
Size:  408.1 KB

Similar Threads

  1. https support?
    By Elephant in forum Meta - Forums About Forums
    Replies: 1
    Last Post: Saturday, 21st April, 2018, 02:41 AM
  2. HTTPS
    By Lalato in forum Meta - Forums About Forums
    Replies: 1
    Last Post: Sunday, 2nd April, 2017, 05:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •