• Resources are back! Use the menu in the main navbar. If you own a resource, please check it for formatting, icons, etc.

Upgraded to https! Please report bugs!

Status
Not open for further replies.

Morrus

Well, that was fun
Staff member
[MENTION=52905]darjr[/MENTION] upgraded the server to https last night. Please report any bugs!
 
Last edited:

Dannyalcatraz

Moderator
Staff member
Controls missing

As I write this, I have no visible editing tools beyond inserting smilies.

Did I accidentally change some setting somewhere?
 

Morrus

Well, that was fun
Staff member
We switched over to https last night. I wonder if it’s connected? [MENTION=52905]darjr[/MENTION]
 
https://www.enworld.org/forum/showthread.php?659625-How-do-you-feel-about-player-on-player-dice-rolling&p=7616811&viewfull=1#post7616811 This post is supposed to have multiple paragraph breaks. I've edited it at least twice, and it keeps compressing into this unreadable wall of text. EDIT: This post was also supposed to have multiple line breaks. EDIT: Also I am having the same problem reported by dannyalcatraz. EDIT: Apparently not, on both fronts. Problem seems to be intermittent. EDIT: Problem seems to be intermittent across multiple edits of the same post. EDIT: https://www.enworld.org/forum/showthread.php?659864-Torture-Should-Not-Work-in-Dungeons-amp-Dragons&p=7616724&viewfull=1#post7616724
 
Last edited:

darjr

I crit!
I’ve left the non https site up as well. Please try that if you need or can. Also note if you can if the bug goes away in the non https version of the site.
 

Morrus

Well, that was fun
Staff member
I’ve left the non https site up as well. Please try that if you need or can. Also note if you can if the bug goes away in the non https version of the site.
Yes, the bugs go away on the non https URL.
 

lowkey13

Exterminate all rational thought
Can't give XP, etc. No Formatting options (can swtich to http for formatting, doesn't fix giving XP)
 

Maxperson

Morkus from Orkus
Can't give XP, etc. No Formatting options (can swtich to http for formatting, doesn't fix giving XP)
I was going to post that I can't give exp, but you beat me to it. I'd give you exp for beating me to it, but I can't! You'd probably laugh at me for this post, but you can't! Ha! :lol:
 

Morrus

Well, that was fun
Staff member
At a guess, something is being blocked by the new certificate. Something with a technical sounding name like Java or Ajax or something, which controls a bunch of functions.
 

lowkey13

Exterminate all rational thought
Here's another one-

Reply with quote seems to be broken with Https

I can click it several times to bring up a new window, and it works fine with the http, but if I single click it with https, then it gives me a forever spin.
 

monsmord

Explorer
I can no longer like or laugh with posts, whether or not I preface the URL with http or https. And posting this reply is leaving a swirling "thinking" cursor to hover like a bad omen.
-----------------------------------(paragraph/line break did not work when editing)-------------------------------------------
EDIT: I'm also using Chrome, and the console is returning this error when I look at a thread, which may be illuminating - is there a secure jQuery source?:
-----------------------------------(paragraph/line break did not work when editing)-------------------------------------------
Mixed Content: The page at 'https://www.enworld.org/forum/showthread.php?659894-Upgraded-to-https!-Please-report-bugs!&p=7617001#post7617001' was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
 
Last edited:

darkbard

Explorer
I see that some are able to award XPs even after I have made the attempt and failed. I'm using Chrome, for what it's worth....
 

jonesy

A Wicked Kendragon
I'm on Opera and I get an "Insecure Content" warning when I open the website, which isn't supposed to occur when the site is in https. That warning should be specific to http-sites. And yes, I have checked that I'm on the https version when the warning occurs.
 

Len

Prodigal Member
jonesy said:
I'm on Opera and I get an "Insecure Content" warning when I open the website, which isn't supposed to occur when the site is in https. That warning should be specific to http-sites. And yes, I have checked that I'm on the https version when the warning occurs.
Firefox has a warning icon that says "Parts of this page are not secure (such as images)." And looking at the page source code shows some http: URLs for images & stuff. That's probably why Opera is giving that warning.
 
Status
Not open for further replies.

Advertisement

Top